Lisette Verkerk in Peru

PUMA Ayni

Ayni betekent in het Quechua ‘wederkerigheid’. Het is de basis van het dagelijks leven in het Andesgebergte. Geven en ontvangen: Met elkaar. Voor elkaar. 

Eind 2019 is Stichting PUMA Ayni officieel opgericht. We zijn trots en dankbaar dat we hiermee invulling kunnen geven aan de levensmissie van Mama Grande (1950 – 2016). Zij verhuisde dertig jaar geleden vanuit het bergdorp Huacahuasi, hoog in de Andes van Peru, naar Urubamba in de Heilige Vallei om haar gezin onderwijs en daarmee een betere toekomst te bieden.

Stichting PUMA Ayni ondersteunt kansarme kinderen en jongeren in Peru, in het bijzonder in Urubamba (Cusco), op het gebied van eten, onderwijs, gezondheid, huisvesting en persoonlijke ontwikkeling.

 

Word donateur van Stichting PUMA Ayni

We kunnen onze doelstellingen alleen maar halen dankzij de steun van donateurs/vrienden en sponsors. Hoe meer vaste donateurs, hoe stabieler de inkomsten.

Word donateur en geef de kleinkinderen van Mama Grande een betere toekomst! Steun Stichting PUMA Ayni met je eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Giften kun je overmaken op onze bankrekening NL54 RABO 0352 7695 56.